Skip to content
Menu

Silverscreens

Onze silverscreen zijn van Nederlands Verosol fabrikant met 3 jaar garantie. 
Silverscreens kunnen geleverd worden met open systeem met losse montage steunen.
Maar ook met solide montage profiel of in gesloten cassette systeem.
U kunt kiezen uit diverse kleuren van de silverscreen stoffen.
Deze stoffen zijn semi-transparant zodat u zicht naar blijven blijft behouden.

Warmtewering plissee

Zijn Silverscreens niet toepasbaar bij u, adviseren wij u de effectieve gemetalliseerde plissees van Verosol.Ook hier is weer de technisch hoogstaande en bewezen zonwerende en warmtewerend aluminium achterzijde toegepast.Het oer Nederlandse Verosol is een unieke en gespecialiseerde fabrikant met 3 jaar garantie. Extra voordeel van plissee is de grotere kleuren collectie en leverbaar in 4 transparanties van de plissestoffen.Transparant met goede doorkijk, semi transparant , half transparant in twee kwaliteiten en in de ondoorzichtig uitvoering. Plissé is mogelijk met het Top Down Bottom Up systeem.Zoekt u totale verduistering, kies dan voor onze black out honingraat plissés.

Het bedienen van de silverscreens en warmtewerende plissee

Silverscreens en gemetaliseerde plissees worden uitgevoerd met verschillende soorten bedieningen.
Is afhankelijk van uw situatie en afmeting.
Met ketting, met eindeloos koord, met trekkoord of oplaadbare accu motor met afstandbediening.

Meet- en montage service

Onze nette vakmensen hebben ruime ervaring met alle soorten warmteweringen , dus ook met uw silverscreen en gemetalliseerde warmtewerend plissés. Wij komen bij u thuis en kantoor uw silverscreen of andere warmtewering  inmeten en monteren.
Heeft u in onze showroom Protectsun aan de Bos en Lommerweg 152 te Amsterdam West een keuze gemaakt, komen wij op afspraak naar u toe.
Wij nemen de gekozen stofstalen mee, en gaan in overleg met u de maten inmeten en geven daarbij aanvullend advies. We maken een opdracht bon en controleren deze samen met u. Aangezien al onze raambekledingen maatwerk zijn en dus speciaal voor u gemaakt worden, vragen wij een aanbetaling. Na korte levertijd komen wij weer naar u toe en gaan uw silverscreen of warmtewerend plissee netjes monteren.

Gemotoriseerde bediening

Uw silverscreen elektrisch bedienen met een motor en afstandbediening is mogelijk.
Keuze uit twee opties, de accumotor en een 230 Volt bedrade motor. Voor de oplaadbare accumotor hoeft u geen stroomdraden aan te leggen.
Met de oplaad adapter hoeft u slechts een paar keer per jaar de batterijmotor op te laden.Dit opladen is te vergelijken zoals u uw mobiele telefoon oplaad, simpel dus.
De bedrade 230 Volt motor is een krachtige oplossing die grotere Silverscreen systemen kan aansturen. Daarvoor moeten wel stroomdraden worden aangelegd. 

We komen naar u toe

Heeft u bij Protectsun een keuze gemaakt en gaat u een silverscreen, plissee  of andere raambekleding bestelling plaatsen, dan komen wij naar u toe.Onze klanten wonen in Amsterdam, maar ook daarbuiten.

Wij bezoeken onze klanten in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, IJburg, Muiderberg, Ouderkerk aan de Amstel, Vinkeveen, Weesp, Badhoevedorp, Hoofddorp, Naarden, Hilversum, Het Gooi, Zaandam en meer… staat uw woonplaats er niet bij, vraagt u het ons.

We bieden nog meer raambekleding, gordijnen, vitrages, warmteweringen, insectenhorren en zonweringen  aan.

vouwgordijn en gordijnen winkel amsterdam
De gordijnen winkel in Amsterdam protectsun sinds 1988

Bezoekt u daarvoor onze uitgebreide website www.protectsun.nl 

U leest daar uitgebreide informatie en ziet grote sfeerfoto’s.

Gastenboek

Overtuig u zelf van onze kwaliteit en goede service. Bekijk ons gastenboek met reacties van klanten.

Protectsun is sinds 1988 alom bekend in Amsterdam en omstreken als betrouwbaar en service gericht raamdecoratie en zonwering bedrijf.

Onze 33 jaar ervaring is uw voordeel.
Klantvriendelijk advies, mooie producten en vakkundige montage daar maken wij onze klanten blij mee.